Utbildning

Vi erbjuder de bästa utbildningar inom miljö, GRI, hållbarhet och CSR. Det gör vi genom att samarbeta med kvalitetssäkrade partners och de främsta talarna från näringsliv, universitet och offentlig förvaltning. Vi har alla dessa pedagoger knytna till Planet4us.

Våra utbildare har såväl teoretiska som praktiska kunskaper om hållbar utveckling. Samtliga har varit verksamma inom området och är därför speciellt skickliga på att tillhandahålla metoder och sätter igång processer för utveckling som tar sin utgångspunkt i den egna verksamheten. För oss är det en förutsättning för en förankrad och hållbart företag.

Utbildning

Innehåll

Till dig som

Mål

Grundkurs i hållbarhet 1 dag
Vad är hållbarhet?
Praktiska exempel
Övningar
Sammanfattning
Till alla som arbetar inom företag myndigheter eller ideell verksamhet och vill lära dig grundläggande kunskaper om hur organisationer och företag kan och bör integrera hållbarhetsfrågor i sin verksamhet. Inga förkunskaper krävs.
Förståelse vad hållbarhet är.
Grundkurs i GRI
Vad är hållbarhet?
Praktiska
exempelÖvningar
Sammanfattning
 
Vill ha Kunskaper i internationella  riktlinjer och ramverk . Heldagsutbildning för dig som är ny inom GRI och hållbarhetsfrågor eller är nyfiken och vill ha grundläggande kunskaper inom området. Vi ger dig verktygen för att på ett strukturerat sätt göra socialt och miljömässigt ansvar till en integrerad och lönsam del av verksamheten. Teori och föreläsningar varvas med interaktiva övningar och kunskapsutbyte.
Förståelse vad GRI är.
Hållbar utveckling för ditt företag.
Vad är hållbarhet?
Praktiska exempel
Övningar
Sammanfattning
       
Anpassad utbildning för just ert företag. Utbildningen förgås av 16 timmars inläsning av pedagogen.
Förståelse vad hållbarhet kan göra för ditt företag.